С чаша шампанско и дефиле по червения килим започна балът на Гимназията по туризъм

    С чаша шампанско и дефиле по червения килим започна балната вечер на абитуриентите от Професионалната гимнзия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково. За доброто настоение на празнувашите беше осигурена и музикално-развлекателна програма още на входа на ресторанта в хотелския комплекс в „Кенана”.

    Зрелостните бяха изпратени до прага на заведението от роднини, близки и приятели, които до последно ги фотографираха.

    На влизане в ресторанта директорката на гимназията Пенка Георгиева получи оскар. Така възпитаниците на школото влязоха в ресторанта, където ги очакваха още много изненади и приятни емоции.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Вс
      Всевишния Кенанец
      11 -4
      13:47, 25 май 2019
      е.баси колко много ц***** завършват във всички хасковски гимназии, направо съм в шок, сега по една купена диплома от университета и почват да ни управляват
      • Т.
        Т.
        0 0
        17:00, 2 юли 2019
        Искам само да ти кажа лично, че дори и да има завършили ц*****, след като обиждаш така дете мило.... явно ти никога няма да управлява държавата. Трябва да се дава път на младите, а и къде коментираш където не ти е работата, сигурен съм че си някакво лапе което още се издържа от мама и тати и не знае какво е думата управлявам.! А за купени те дипломи от университета - я ми покажи доказателства, че аз нещо не мога да загрея на коя планета живееш 🙂Лично аз завърших тази година в ПГТ Ал. ПАСКАЛЕВ и мога да ти кажа само, че от всеки един от нас е достоен да ръководи и управлява.
        Големи благодарности отправям към учителите и директора на училището Пенка Георгиева, затова а, че ни подкрепяйа и помагаха през тези 5 години❤️
    • 2
      Зо
      Зоро
      2 -3
      14:08, 25 май 2019
      Ще ни управляват, ама през крив макарон ! Те тях си не могат да управляват...
    • 3
      Аг
      Агент 007
      1 0
      23:30, 26 май 2019
      Това момче Емре просто ги изби всички за вечерта, на добър час! :)
    Последни новини