20 °C

23 докладни ще обсъждат димитровградските съветници днес

23 точки включва проекта за дневен ред на редовното заседание на Общински съвет - Димитровград, което ще се проведе днес в зала "Гросето". Местните парламентаристи ще обсъждат докладни за продажба на недвижими имоти, общинска собственост, както и Годишния мониторингов доклад за 2018г. за изпълнението на Общинска стратегия за развитие на социалните услуги в община Димитровград 2016-2020г.

Очаква се да бъде приета програма за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца с изявени дарби, както и създаване на комисия за изработване на проект на Наредба за условията и реда за отпускане на стипендии на студенти от община Димитровград

В дневния ред е включена и докладна за откриване на процедура за определяне на съдебни заседатели за Районен съд – Димитровград за мандат 2020 – 2024 г. и правила за нейното провеждане, както и избор на комисия за изготвяне на предложения за съдебни заседатели за Районен съд град Димитровград.

На днешната сесия ще се обсъжда и отпускането на еднократна финансова помощ по Наредба № 30 на двама нуждаещи се жители на община Димитровград, както и опрощаване на дължими държавни вземания на трима жители на Общината.

Последната точка, по която местните парламентаристи ще вземат решение, е за свикване на Общо събрание на ВиК ООД-Димитровград, в което Община Димитровград е съдружник, за дата 06.06.2019г. от 11:00 ч.

Още подробности за взетите решения - очаквайте по-късно.


Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NETКоментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Dimitrovgrad.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 22.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини