Мария Кюри вместо Марая Кери за ЧРД

Рожденичка си пожела торта с лика на любимата си певица Марая Кери, но вместо това получи строг портрет на Нобеловата лауреатка по химия и физика Мария Кюри.

Не е ясно дали комичното объркване станало заради правопис или по друга причина. Според братовчедката на рожденичката то е по вина на колегите на момичето, които не я разбрали или не слушали много внимателно.

Снимката на тортата стана вирусна и за три дни получи 202 хиляди харесвания и над 40 хиляди споделяния. Някои потребители отбелязват, че да получиш на торта с Кюри е много по-добре, отколкото с Кери. "Но внимавайте да не се окаже е радиоактивна", шегуват се те. "Ще придобиете супер сили, след като я изядете". "Може да са суперсили ... може да е рак ...  но се обзалагам, че радиоактивната торта е невероятна на вкус".

"Това е върха! По-добре е от случая, когато пекарката попита моят син какво иска да напише на тортата му и той отговори: „Долу капитализма“..." 

"Тази торта заслужава Нобелова награда в две категории", и т.н.

Мария Склодовска-Кюри е полски и френски учен, открил радиоактивността. Заедно със съпруга ѝ Фредерик Жолио-Кюри откриват елементите радий и полоний. Марая Кери е една от най-популярните американски изпълнителки в поп, R'n B, соул и хип-хоп музиката.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини