Майкъл Б. Джордан в „Матрицата 4“

Възможно ли е той да стане част от култовата поредица „Матрицата“? Според някои публикации Майкъл Б. Джордан ще участва в подготвяния отдавна следващ филм, който ще бъде режисиран от Лана Уашовски.

Наскоро режисьорът на „Джон Уик 3“ Чад Стахелски потвърди, че сестрите Уашовски ще режисират „Матрицата 4“, но впоследствие от неговия екип споделиха, че той се е изразил хипотетично.

Все пак от години се говори, че „Уорнър“ имат огромното желание да направят следващ филм от поредицата, променила изцяло облика на фантастичния жанр. По всяка вероятност бъдещият хит ще постави нейното ново начало. За момента работното му заглавие е „Project Ice Cream“.

Според появилите се слухове, новата „Матрица“ е в напреднал стадий на подготовка и снимките трябва да започнат в Чикаго в близко бъдеще. Зак Пен („Отмъстителите“, „Играч първи, приготви се“) е автор на сценария.   

Това не е първият случай, когато Джордан е спряган за участие в следващия филм от поредицата „Матрицата“. През 2017 г. бе съобщено, че той ще участва в подготвяното продължение, за което тогава се твърдеше, че няма да бъде режисирано от сестрите Уашовски. Явно нещата са се променили през последните две години и Лана може да се завърне към поредицата.

Киану Рийвс, който изпълни главната роля в предишните три филма, изяви желание да се завърне в света на „Матрицата“, само ако Уашовски са отново на борда. Това означава ли, че ще го видим отново на екрана като Нео?

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини