Мадона си навлече гнева на диджеите заради дрога

"How Many Of You Have Seen Molly" (Колко от вас са виждали Моли?), за някои може да изглежда безобиден въпрос. Проблемът е, когато го задава Мадона на една наистина огромна-огромна публика. Това се случи на Ultra Music Festival в Маями преди няколко вечери и накара да настръхнат доста известни имена от бранша.

Грешката на Мадона, която незапознатите не биха схванали, се състои иманно в споменаването на Моли.  Така много от използващите наркотици наричат главната съставка в екстазито (MDMA). Не е за адмирации, но се оказва, че и последният албум на Мадона се казва MDNA.

Е, Мадона си е скандална открай време, с каквото е на мода в момента, ако ще да е садо-мазо, ако ще да лесбо, ама общо взето на сексуални провокации я избиваше. Този път се заигра неуместно и предизвика реакция у хора, които се стремят всячески да разграничат сцената от стереотипите, които свързват музиката с дрогата.

"Най-безкомпромисен обаче беше канадският продуцент Deadmau5, който буквално избухна в Интернет пространството. Той нарече звездата „шибан идиот” за това, че пропагандира употребата на наркотици пред близо 150 000 млади хора и въобще, че си позволява да засилва подобни чувства към електронната музика, срещу които много от артистите като него са се борили. Това сериозно разбуни духовете и повече от 3000 души коментираха неговите изказвания на неговата Facebook страница, като той имаше много критици и много подръжници. В понеделник вечерта Мадона отговаряше на въпроси на феновете на своята twitter страница и там „мишокът” я попита дали смята, че тя е добър модел за подражание. На което доста неубедително певицата отговори, че всъщност просто е имала предвид едноименната песен на Cedric Gervais, която обаче реално носи същото послание.", пише Атанас Пеканов в dnes.bg

В своя блог канадският диджей с истинско име Joel Zimmerman излага възгледите си за отговорността, която трябва да поемат супер популярните звезди, когато застават пред толкова много млади хора. Той заклеймява подобни изяви и евтиното търсене на слава чрез модерните в дадения период трендове сред младите.

Ето как изглеждаше изцепката на Мадона. Това което трябва да забележите същo e и колко фантастичен е UMF. Не е за чудене, че материалното момиче не пропусна възможността. Какво да и пожелаем? Да спечели милиони и да основе благотворителен фонд за борба с дрогата, на която почти си кръсти албума.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини