Димитър Митовски: Пускаме два нови сериала по bTV, единият е нещо, което не сте виждали досега в България

Няма смисъл зрителите да са разочаровани от финала на `Стъклен дом`, защото през есента ще предложим нещо, което българската публика до момента не е виждала", това разкри продуцентът и създател на популярния български сериал Димитър Митовски.

Той и колегата му от "СИА Адвъртайзинг" Димитър Гочев гостуваха в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин", където признаха, че скоро започват работа над две изцяло нови продукции.

"Да, говорим за нови сериали, които ще са насочени към младата аудитория. Единият ще бъде с елемент на мистерия, който ще внася напрежение и интрига, типичен драматичен продукт. Другият обаче ще е нещо, което досега не е правено в България. Смятам, че ще е адски изненадващ за широката публика", коментира Митовски.

Той не скри, че има голямо желание да работи отново с каста на "Стъклен дом", като ще привлече голяма част от актьорите в него и за предстоящите си продукти. 

"Действително смятаме да заложим на познатите лица. Причината е не само, че вече са добре познати, но и защото са добре подготвени в това отношение. За да умееш да снимаш бързо сериал и да влизаш в сроковете, е за предпочитане да работиш с хора, които вече са свикнали с подобен тип работа. Обратният случай може да е много опасен", признава и Гочев.

За финал, и двамата продуценти се обединиха около мнението, че в България вече се правят доста силни ТВ продукти и като цяло отношението на звездите към малкия екран се е променило. 

"В канали от типа на HBO има солидно присъствие на доказани, сериозни актьори. Надяваме се същото скоро да е факт и у нас", завършва Митовски.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини