Гласуват заместник на Стефан Димитров в ОбС

За заместник на Стефан Димитров ще гласуват общинарите в четвъртък

Зам.председател на Общинския съвет в Димитровград ще избира местният парламент в четвъртък. Това е залегнало в провилника на ОбС, каза днес председателят му Стефан Димитров и припомни, че за поста се готви съветникът и лидер на тукашното БСП Димитър Петров.

"Аз съм сигурен, че това е един човек, който има много натрупан опит и като общински съветник и като ръководител на определени политически формации", каза Димитров. Той допълни че, Петров е един обществено ангажиран човек, който със сигурност ще изпълнява своите задължения в ръководството на Общинския съвет.

Председателят на ОбС е убеден, че течащото в момента обжалване на решението за правилника за работа на Общинския съвет няма да попречи на избора на зам.председател, защото касае други точки от него.

Шефът на местния парламент поясни, че ако бъде избран негов заместник, то това ще улесни работата, свързана с проблемите на бизнеса и гражданите.

Финансово новата длъжност няма да ощети Общината, защото зам.председателят ще получава колкото е вземал и като съветник.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

За зам.председател на ОбС се предлага Димитър Петров
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини