Дават милион на октомайката Надя Сюлейман за участие в порно

Скандалната майка на 14 деца, от които 8 са близнаци /осемзнаци/ Надя Сюлейман склони да частва в порно филм срещу 1 млн. долара. Световните медии тиражират новината, че тя е приела да сключи договора, предложен й от компанията Vivid Entertainment.

Животът на Надя Сюлейман е достоен за филмиране и нищо чудно скоро Холивуд наистина да обърне по-сериозно внимание на невероятната й история. През 2009 г. тя е самотна майка на 6 деца, но зачева ин витро осемзнаци. Не крие, че го прави с амбицията да стане медийна звезда. Фактически тя е и първата жена в света, родила едновременно осем жизнеспособни бебета. Предишните й 4 сина и 2 дъщери, родени между 2001 г. и 2008 г., също са заченати ин витро. Лекарят, отговорен за осемплодната бременност бе лишен от права от Медицинския съвет на щата Калифорния.

Преди време в интервю за NBC октомамата разказа, че в детството си се чувствала самотна заради това, че била едно дете, и безсилна, защото й липсвала подкрепа, което я карало да страда. Така формулирала мечтата си, а именно да има много деца и по този начин да компенсира преживяванията си. Дълго време не могла да забременее и тогава решила да прибегне към екстракорпорално оплождане. Така зачева всички си 14 синове и дъщери.
Друг важен факт от живота на Надя е работата й в психиатрична клиника, където при инцидент през 1999 г., е ранена по време на бунт на болните. Хвърлена по нея маса уврежда гръбначния й стълб и оттогава е с болки в гърба и главоболие. Заради преживяното и нараняванията, които е получила, в периода от 2002 г. до 2008 г. държавата й е изплатила на компенсация от 165 000 долара, отбелязва АП. В резултат на инцидента през 2000 г. Надя се развежда с мъжа, с когото живяла 4 г. След това започнала да си мечтае за много деца. 

Докато едни медии застъпват тезата, че Надя е добра и грижовна майка, други продължават да тръбят, че фактически тя отглежда отрочетата си в скотски условия. При посещението в дома й от социалните, те описали условията като стряскащи - стените били изрисувани, малчуганите мърляви, а стаите мръсни и разхвърляни. Тоалетната била една, матраците били директно поставени по пода, а за да си осигури време за себе си Надя ги затваряла в стаите. Има и съвсем обратната версия обаче, която вероятно е по-близо до истината, тъй като социалните така и не прибягват до отнемане на децата от Надя. Същевременно приятелите й говорят с топли думи за нея и са възмутени от предположенията на някои медии, че тя е решила да печели пари от това.

Че октомамама наистина има финансови проблеми е повече от ясно, но се разбра, че и малкото пари, които има, тя не харчи особено разумно. Стотици долари са отишли за подръжка на външността й, видно е, че има и естетически хирургически интервенции по многострадалното, й износило 14 деца тяло.

Четири месеца, след като ражда осемзнаците, Надя Сюлейман разкри, че е сключил сделка за телевизионно риалити шоу във Великобритания, като всяко от децата й ще получава по 250 долара на ден за участие в него. Като дата за начало на снимките е посочен 1 септември. През май обаче съдът прекратява намеренията й.

През април 2010 г. в шоуто на Опра Уинфри Надя отрича да има пластични операции, отрича и появилите се вече слухове, че би се снимала в порно. Дори споделя, че мечтае да стане учител.

През март 2012 г., Сюлеймат се снима гола от кръста на горе за британско списание срещу сумата от 10 хил. долара.
На 30 април подава молба за личен банкрут във Върховния съд в Ориндж Каунти. Казва, че има дългове над 1 милион долара.

Надя Сюлейман е родена на 11 юли 1975 г. във Фулъртън, Калифорния. Майка й Анджела Виктория е американка, баща й Едуард Дауд Сюлейман е от иракчанин с асирийски произход. Намеренията си да участва във филм за възрастни обяснява с намеренията си да изчисти огромните дългове, които е натрупала и че го прави само и единствено заради бъдещето на децата си.

Този месец обяви, че ще записва сингъл с Адам Барта. Явно тепърва още ще има да се говори за колоритната американка с асирийски корени.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини