Разводът на Том Круз опря до сциентоложкото обучение на Сури

Сури е модна икона и обект на многобройни писания. Май сайтовте за нея са повече от тези на майка и.

Tом Круз се опитва по всякакъв начин да избегне съдебна битка с Кейти Холмс и да постигне споразумение с нея, съобщи в. "Сънди експрес".

Юридическите екипи на двамата съпрузи започнаха преговори за родителските права върху дъщеря им Сури. Ако не постигнат съгласие, Том Круз и Кейти Холмс ще се изправят един срещу друг в съда в Ню Йорк другата седмица. Това ще е първата им среща, след като актрисата подаде молба за развод.

Източник, близък до Том Круз, потвърди, че той "е склонен да отстъпи по много въпроси" във връзка с желанието му 6-годишната Сури да бъде обучавана в къщи от сциентолози и дори да бъде изпратена в Морската организация на църквата - нещо като "духовен лагер" за малки деца.

Актьорът е казал на адвокатите си да уверят Кейти, че той ще се допитва до нея по "всеки аспект" от възпитанието на Сури и е предложил "изключително щедро" финансово споразумение.

"Той вече приема, че Сури трябва да бъде оставена сама да реши дали иска да бъде последователка на сциентологията, когато е достатъчно пораснала" - каза източникът.

Юридическият екип на Кейти Холмс ще трябва да доказва, че имат основание да искат временно изключително попечителство върху детето. На 17 юли, когато ще се разглежда спешната молба на Кейти Холмс, открит достъп ще има до 20 места в съдебната зала в Манхатън, но телевизионни камери няма да се допускат, пише БТА.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини