Кристина Агилера отново най-зле облечена

Закръглените форми и модните предпочитания на певицата се превърнаха в най-коментираното нещо по време на posledniteАмерикански музикални награди.

Кристина Агилера смени два тоалета, които подчертаваха всяка част от тялото й. Освен това, певицата успя да се намърда в челните класации на най-зле облечените звезди на церемонията, коментират от eva.bg. Тя смени 3 фрапиращи тоалета. Два от тях бяха в розови нюанси. Стряскащ бе и черният й сценичен костюм, покрит с огромни метални звезди.

Джъстин Бийбър триумфира на състоялата се в Лос Анджелис 40-а церемония по връчването на Американските музикални награди, спечелвайки три отличия, в това число и големия приз за изпълнител на годината. Канадският тийн идол бе отличен и в категориите за най-добър поп/рок изпълнител и най-добър поп/рок албум за "Believe". На шоуто Бийбър, който наскоро се раздели с приятелката си Селена Гомес, бе придружен от майка си Пати Малет.
Рапърката Ники Минаж повтори миналогодишния си успех, спечелвайки отличията за най-добър изпълнител на рап/хип-хоп и за най-добър рап/хип-хоп албум за "Pink Friday: Roman Reloaded". 
Най-колоритно бе изпълнението на южнокорейския рапър Сай, който излезе на сцената заедно с Ем Си Хамър. Двамата пяха и танцуваха на хитовото парче "Gangnam Style" на южнокорееца и на хита "Too Legit to Quit" на Ем Си Хамър. Сай бе удостоен с приза "Нова медия". Тейлър Суифт за пета поредна година спечели наградата за най-добра кънтри изпълнителка.
В категорията за соул/ритъм енд блус наградата за най-добра изпълнителка взе "Бионсе", а призът за най-добър соул/ритъм енд блус албум бе присъден на Риана за "Talk That Talk". Диджей Давид Гета спечели първото в историята на наградите отличие за електронна денс музика. "Линкин парк" получиха приз за алтернативен рок, Адел - за съвременен изпълнител, а Шакира - за латино изпълнител.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини