Какво задължително трябва да направите преди коледните празниците

Коледата вече застрашително наближава и трескавото предпразнично пазаруване е обхванало ежедневието ни. Вижте списък с шест задачки, които не бива да пропускате за празниците:

1.Поне една нова играчка за празничното коледно дръвче. Традицията е категорична, че за всяка година на елхата трябва да има поне една нова коледна играчка, за благополучие и късмет в семейството.

2.Да определите бюджет за подаръци. Преди да се впуснете в шопинг тур по магазините е добре да си определите предварителен бюджет, който да се съобразите при пазаруването. Ако нямате достатъчно средства за подаръци, можете и сами да изработите такива. Така ще зарадвате близките си с оригинални ръчно изработени подаръци.

3.Проучете предварително за какви подаръци си мечтаят близките и приятелите ви. Така ще имате представа на какво да се спрете при обиколка по магазините.

4.Изберете заедно с компанията си къде и как ще празнувате. Според мястото на предстоящия купон подберете и тоалета на Коледната нощ. Имайте в предвид, че високите токчета и роклята с голия гръб не са подходящи за тържество на хижа, а ако сте в заведение дрехите ви трябва да са шикозни и привличащи вниманието. За домашна обстановка е хубаво да си измислите и тематика на вечерта според, която да се облечете.

5.Направете си предпразнична разтоварваща диета. В повечето случаи Коледните трапези са обсипани с всякакви лакомства и изкушения, на които е трудно да се устои. За да се предпазите от натрупване на излишни килограми е най-добре да си направите една бърза предпразнична диета, която да ви помогне да нормализирате теглото си преди да се отдадете на празничните изкушения.

Източник: mamita.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини