Предсказания за 2013 г.: пророчеството на астролозите и ясновидците

Земята се придвижва към следващо ниво на развитие, което ще продължи 5126 години

Какви са предсказанията за 2013 г.? Да започнем с това, че май не разбрахме съвсем правилно древните маи и решихме, че през 2012 г. непременно трябва да чакаме Апокалипсиса. "Краят на цивилизацията" – това не е гибелта на съвременното човечество. Това е само придвижване на планетата Земя към следващо ниво на развитие, което ще продължи 5126 години. Вече има нови предсказания за 2013 г., на които си струва да вярваме повече, отколкото на всички тези "прогнози" за края на света през 2012 г.

Какво всъщност казват екстрасенсите и ясновидците?

Предсказанията на екстрасенсите за 2013 г. показват, че човечеството ще трябва да мине през много изпитания. Очаква се изменение на климата, което ще предизвика природни бедствия, които, между другото, всяка година измъчват съвременния човек. Най-вероятно точно през тази година ще бъде измислено лекарството против рак, което подсказва, че научният прогрес няма да спре.

Колкото и да звучи странно, според гадателите в световен мащаб на Русия е подготвена специална съдба - тя ще бъде страната, която ще поведе света след себе си. Разбира се, това сега звучи направо като хумористична прогноза за 2013 г. Но преди да се смеете, си спомнете, че много учени и изтъкнати умове на света предвиждат безпрецедентен разцвет именно на тази държава. Такива известни ясновидци в миналото като Баба Ванга и Едгар Кейси посочват особената роля на Русия през 2013 г., а на тях не може да не им се вярва, защото техните прогнози са се сбъдвали неведнъж...

Предсказанията на астролозите за 2013 година

Какво казват астролозите? Те свързват новия цикъл с преместването на полюсите на Земята и другите небесни тела. Астролозите смятат, че през 2013 г. ще се измести Слънцето. Това ще доведе до промяна на цялата Слънчева система. Централно Слънце ще стане Сириус.

Астрологичните прогнози за 2013 г. показват, че започва ерата на светлината, ерата на духовна чистота, пробуждане. И... астролозите са твърдо убедени в своите прогнози. В крайна сметка, тежки природни бедствия се случват редовно по целия свят. Според астролозите обаче бедствията ще продължат да отнемат живота на много хора, особено през 2013-а, но оцелелите ще бъдат духовно просветени личности.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини