13-годишна се изцепи в нета: Пукнете като тъпака Левски!

13-годишно момиче поруга Апостола в нета. „Пукнете като Левски”, казва то в клип, който се разпространява в мрежата. „За пореден път ме питате кой е този тъпак Васил Левски. Пукнете, бе, пукнете като него!”, ядосва се тийнейджърката. Краткият запис е разпространен в социалната мрежа за видеосподеляне ask.fm. Скандалното видео е дело на ученичка от 102-ро ОУ „Панайот Волов”, съобщава „Монитор”. От училището обясняват, че за случая са сезирани всички отговорни институции. С решение на педагогическия съвет най-вероятно ученичката ще бъде наказана, като е възможно дoри да бъде изключена.

„Момичето не даде логично обяснение за случилото се, каза дори, че имало момчета, които са й суфлирали. Не беше отличничка, но не сме имали проблеми с нея досега. Всички останали ученици обаче са шокирани от случилото се”, обясняват служители на 102-ро ОУ. Те казват още, че родителите й били ужасени, щом разбрали за случилото се.

Седмокласници от школото пък допускат, че тийнейджърката е направила видеото нарочно, защото била провокирана от няколко въпроса в час за Васил Левски, на които не могла да отговори. Изпитванията я ядосали и станали причини за заснемането и разпространението на скандалното видео, което взриви мрежата.

Малко след публикацията на записа профилът на момичето бе изтрит, а след това възстановен. Във Фейсбук вече е създадена страница на тийнейджърката от възмутени потребители.

Това е поредният случай, когато ученици поругават в интернет велики българи. Наскоро младежи разпространиха във Фейсбук позорни снимки с портретите на Левски и Симеон Първи. В началото на декември пък в същата социална мрежа се появи друга позорна снимка, на която малко момиче и момче показват среден пръст на портретите на Кирил и Методий.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини