Ще ги стигнем ли гърците?

Преглеждайки това новичко видео, разбираш, че е трудно да откъснеш очи от него. Изненадата е голяма, имайки предвид славата на гръцката музика у нас, кадрите, с които сме свикнали си онагледяват парчетата различните DJ-и, атакуващи електронната сцена. Дааа, изненадата е много голяма - DJ-ят е от Гърция, видеото има сюжет, сюжетът е (тривиален, но...) уникално разработен, и подскачащите дупета (без тях няма клип) за секси, без грам порнография. На финала, след векове прераждания и разминавания влюбените души се намират в клуба.

ETOSTONE е един от най-успешните гръцки DJ и продуценти. ETOSTONE затвърди мястото си на международната електронна сцена след редица положителни ревюта в списанията за денс музика като DJ Mag, IDj Mag, M8, Rinse Mag (САЩ), Freeze Mag (Гърция), Nights (Румъния), Makesomenoise (Италия).

Парчетата му са в плейлистата на BBC Radio 1, в 94.7 радио шоуто на Пол Оукънфолд, WKNC (САЩ) и други радиостанции по света. За последните 2 години, ETOSTONE е в листата на най-добрите DJ-и на списание „DJ Mag”, продуцент на повече от 130 парчета в различни жанрове, композитор на някои от най-успешните поп денс хитове на артисти от южната ни съседка, автор на музиката към редица игрални и документални филми. Клипът е вече в музикалните минути и на телевизия "Аида-Хасково".

Новото видео на ETOSTONE с участието на Jason McKnight - "Together". Е, как ще ги стигнем гърците.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини