Дариха Вазовци с лаптопи заради успехи в обучението

Отличените с лаптопи ученици - Милен Георгиев, Теодор Жеков,Кристина Кирова и Дарина Михова

Четирима възпитаници на ПМГ "Ив.Вазов" в Димитровград получиха днес по един лаптоп като награда за отличните си национални и международни постижения в различни области на своето обучение.

Кристина Кирова, Теодор Жеков, Милен Георгиев и Дарина Михова бяха изненадани с придобивката от ръководството на димитровградската фабрика "Пролет".

В училището днес дойде директорът Пламен Цонев, който донесе техниката. Той бе придружен от председателят на ОбС Стефан Димитров, чиято е била идеята да бъдат премирани заради успехите си димитровградски ученици.

"Трябва да се научим да извеждаме добрите хора напред, като добър пример", каза шефът на местната фабрика.

Той подчерта, че ролята на бизнеса е да подпомага такива талантливи деца. Цонев се обърна към Вазовци с думите, че единствения начин човек да успее е да се труди.

Шефът на местния парламент Стефан Димитров заяви, че големите фирми в Димитровград могат по този начин да подпомогнат качественото образование на децата и да им дадат шанс за реализация.

Пом.директорът Румяна Лозева благодари от името на училището за дарението към учениците и призова копманията, занимаваща се с производството на кожени изделия все така да продължава да подпомага развитието на младите хора от града.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Теодор Жеков получава своята награда от директора на фабрика "Пролет"
Стефан Димитров връчи наградата на Кристина Кирова
Дарина Михова взе наградата заради отличните си успехи в спорта
Седмокласникът Милен Георгиев също бе сред наградените

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини