Осем димитровградски таланти номинирани от фондация "Бербатов"

Ивета Бинева от "Галаксико" е номинирана от фондация "Бербатов" за поредна година

Осем димитровградски деца и ученици попаднаха в списъка на номинираните от фондация "Димитър Бербатов" за постижения в различни области през 2012 г.

По азбучен ред началото поставя седмокласникът Жулиен Колев заради призово място в състезание по превод на английски език.

За поредна година сред номинираните попада и примата на балетна школа "Галаксико" Ивета Бинева за безспорния си талант в областта на танцовото изкуство.

В същата категория тази година е и Ивайло Сапунджиев, който също е възпитаник на школата на Тихомир Митев.

Мястото си сред близо 600 номинирани деца от страната и чужбина е заслужила и бронзовата медалистка от международната олимпиада по астрономия Кристина Кирова. Деветокласничката от ПМГ"Ив.Вазов" е предложена заради успехи в областта на математиката и астрономията.

Шестокласничката Надежда Петрова също е с номинация за заслуги в математиката, както и Милен Георгиев- ученик в 7 клас в ПМГ "Ив.Вазов".

Най-малкият представител от Димитровград, който попада в списъка с предложените за награда е четвъртокласникът Николай Миков, който е с отлични изяви в литературата.

Спортът в Общината е представен от един състезател. Това е петокласникът Стоян Георгиев, възпитаник на СК по борба- Димитровград.

Награда за постиженията си получи преди дни и Милен Георгиев от ПМГ, който също е номиниран от фондацията на Димитър Бербатов

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини