Стойнев откри Информационен център и се срещна с председателя на Общински съвет в Димитровград

Кандидатът за депутат от Коалиция за България Драгомир Стойнев откриИнформационен център в Димитровград

Имаме високи цели в Димитровград, обяви при представянето на листата на Коалиция за България в Димитровград водачът й Драгомир Стойнев. Лицата в листата са активни в общините си и имат добър, диалогични са и са наясно с проблемите.

В Димитровград БСП откри и специален Информационен център, който ще функционира като открита приемна в рамките на кампанията. БСП е подготвила екипи, които да обясняват предложенията й във всички сектори на управленската й програма. „Вратата ни е отворена, ще отговаряме на всички въпроси. Най-активни са две от най-засегнатите групи – младите хора с деца и пенсионерите”, обявиха от БСП Димитровград.

Димитровград може повече и като икономически потенциал, и като възможности за подобряване на социалната ситуация в общината, обяви Драгомир Стойнев, който се срещна и с председателя на Общинския съвет на Община Димитровград Стефан Димитров. Двамата обсъдиха приоритетите в работата на Общинския съвет и местни проблеми. Според Стойнев не натискът, а чуваемостта централна-местна власт е успешния подход за стабилизиране на общините. Стойнев специално се е интересувал от проблема с водата в Меричлери и напрежението сред хората там. Решението трябва да бъде съобразено на първо място със здравето на хората, а след това да се подреждат други мотиви, смята той.

В Димитровград Стойнев участва и в разговори с представители на бизнеса. Еднакви правила за всички, предвидимост на средата, край на натиска – това са условията минимум, за да работим нормално иначе загиваме. Да се вдигне тази преса и след това вече можем да говорим за възможности за кредитиране, условия за инвестиции, поискаха от бизнеса.


Информационният център на Коалиция за Българиясе намира на бул."Раковски" срещу сградата на съда
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини