Цветанов: Четири субекта управляват България

Не се чувствам обвиняем, увери бившият вътрешен министър.

Не, не се чувствам виновен, защото съм вътрешно убеден в това, заяви в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той посочи, че е невинен, "независимо от всичко, което се изприказва в медиите и прокуратурата напоследък". "Когато давах показанията за Флоров, тогава видях отвън огромен медиен интерес. Тогава разбрах, че това е целенасочена политическа игра", уточни бившият вътрешен министър. "Периодът, в който бе внесен анонимният сигнал, бе началото на предизборната кампания. Два дни преди края на кампанията бях привикан по записите на Борисов, Найденов и Кокинов", коментира Цветанов. Той посочи, че целта е била да бъде дискредитиран. "Цялата тази схема, в която бяхме вкарани и ние, е на Сергей Станишев, Делян Пеевски и Сотир Цацаров", допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Той увери, че ГЕРБ няма пръст в протестите срещу кабинета "Орешарски". "30 дни след изборите мачът вече е приключил и може само да видим последствията. Това правителство не е на БСП и ДПС, то е на четири субекта – Сергей Станишев, Делян Пеевски, Волен Сидеров и Лютви Местан", заяви Цветанов.

 Бившият вътрешен министър увери, че е готов да бъде изслушан във Висшия съдебен съвет, тъй като по думите му има умисъл и тенденциозност в това, което се случва в държавата през последните два месеца. "Няма подслушвания, които да са правени в МВР незаконно", отсече Цветан Цветанов.

Източник: livenews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини