Двама младежи загинаха след тежка катастрофа

Тази нощ в 00:20 часа от телефон 112 в полицията в Червен бряг е постъпил сигнал за тежко ПТП в село Глава. Незабавно са изпратени полицаи, които са установили, че "Опел Вектра", собственост на 24-годишен местен жител, при движение с несъобразена скорост по улица "Г. Димитров" в селото, се е ударил в намиращо се на тротоара крайпътно дърво. Предната част на автомобила се е възпламенила. От проведените оперативни действия е установено, че в колата са били собственикът, 17-годишен и 18-годишен и двамата от село Глава, както и 20-годишен от село Чернево, област Варна.
Огнеборци са разрязали огънатите ламарини, за да помогнат за изваждане на пострадалите пътници. Ранените са транспортирани в "Спешна помощ" при МБАЛ - Плевен като по пътя 17-годишният е починал. 18 и 20-годишният са настанени в отделение по "Неврохирургия" при МБАЛ-Плевен с опасност за живота. Единствено 24-годишният е освободен. 
В 07:30 днес от отделение по реанимация при МБАЛ-Плевен е съобщено, че 18-годишният от село Глава е починал. Телата на загиналите са приведени за аутопсия. Води се досъдебно производство. Информацията е на Дарик радио.

Източник: www.vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини