Планети се строяват в тригон и носят щастие

Сатурн от знака на Скорпиона заедно с Юпитер от Рак и Нептун от Риби се подреждат в равностранен триъгълник.
Всяка от тези планети сключва с другата ъгъл от 120 градуса, а както знаем, когато се подредят въглеродните атоми от 0 на 120 градуса, графитът се превръща в диамант”, обясни астроложката Неда Иванова. Тя допълни, че в този момент на небето се образува диамантена конфигурация, която може да донесе стабилност и щастие в живота на всеки от нас.

„Това рядко астрономическо явление се наблюдава до три пъти годишно в различни конфигурации от планети”, обясни доц. Евгени Семков от Института по астрономия при БАН. Той обясни, че подредбата на планетите в триъгълник не се отразява на здравето на хората и на процесите в природата, пише блиц.

Астролозите обаче са категорични, че тригонът на Сатурн, Нептун и Юпитер има позитивно влияние върху хората.

Доверете се на инстинктите си плувайте като риба в морето на интуитивността и не позволявайте на миналото да ви заклещи в старите отношения”, съветва още Неда Иванова.

Тя обясни, че Сатурн от знака на Скорпиона е символ на птицата феникс и се свързва с новото по-добро начало, с намирането на нови приятелства и любов. Юпитер в знака на Рака пък вещаел по-добри отношения в семейството и щастливо бъдеще на децата.

„Нептун в знака на Рибите ще отприщи една всеобща любов и чувствителност към болките на другия”, каза още Неда Иванова.

На 22 юли Нептун пък ще навлезе в знака на Девата и ще предизвика вълна от условия за оздравяване на човечеството. Десет дни по-рано, на 13 юли, Марс ще навлезе в знака на Рака и ще провокира личната ни активност да правим добро и да се опитаме да живеем по-добре. „В този ден се помолете за мир, добруване и изцеление”, съветва Неда Иванова.

Тя разказа още, че на 17-18 юли Луната ще бъде много близко до Сатурн в Скорпиона. Това явление щяло да ни помогне да се отървем от някои свои комплекси.

Седмица по-късно Луната ще премине в Нептун. Това ще донесе вдъхновение на творците на изкуствата – да напишат стихотворение, да нарисуват картина или да изиграят най-добрата си роля. Затова е хубаво в този период творците да планират своите изложби, концерти и представления

Източник: http://mirogled.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини