Хитът „Тестостерон” за първи път извън столицата, идва в Пловдив

В Пловдив септември ще започне с "Тестостерон". Най-успешната комедия на Народния театър препълва столичните театрални салони вече 7 г. Мъжкият хит излиза за първи път извън столицата специално за Панорама на комедиите в кино "Орфей".

Форумите на публиката са пълни със суперлативи за звездния актьорски състав - Филип Трифонов, Герасим Георгиев - Геро, Захари Бахаров, Малин Кръстев, Добрин Досев, Стефан Денолюбов, Васил Сумрачки, Кирил Бояджиев.

Текстът на поляка Анджей Сарамонович е изключително близък до балканските нрави. Неколцина мъже връхлитат в ресторант, влачейки пребит човек. Оказва се, че идват от сватба, която току-що е била осуетена. В кулминационния момент на церемонията булката вместо да каже заветното "Да!", се е хвърлила връз един от присъстващите да го целува. След настъпилата суматоха, бой и истерия, роднините на младоженеца повличат със себе си виновника за поругаването на тяхната семейна чест.

Какво всъщност е станало? Дали пребитият наистина е невинен, както упорито твърди? Защо булката най-неочаквано е заявила: "Моето сърце принадлежи на друг"? Къде се е изгубил нещастният младоженец и защо келнерът в ресторанта никога не може точно да обясни как се стига до тоалетната?

Това са само част от въпросите, от които тръгва да се разплита сюжетът на "Тестостерон", комедията превърнала се в абсолютен хит. Билети се продават на касата на кино "Орфей" и в Билетен център пред Община Пловдив.

Постановката ще се играе на 2 септември.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини