Аврил Лавин с китара резачка, Крис Браун с Ники Минаж и другите

Септември започва с нова порция нова музика по еТВ. За всекиго по нещо има в музикалната вселена, сега с видео в еТВ идва най-новото от Аврил Лавин, Крис Браун с Ники Минаж, Депеш Мод и накрая един любим на феновете хит на Чамбао, този път изпълнен с Ннека.

1. Avril Lavigne - "Rock N Roll"

Аврил Лавин, освен обичайния тежък грим, се явява в новото си видео като рейнджър с китара резачка. Видеото е от предстоящия албум на канадската звезда. "Rock N Roll" е втори сингъл от новия студиен проект, песента е написана от Avril и съпруга й Chad Kroeger заедно с J Kash и David Hodges. Продуцент на парчето е Max Martin. Епичното видео съдържа доста забавни хрумки, както се полага на най-сладката рокаджийка (или може да е обратното най-голямата рокаджийка от сладураните). Коментари предизвика целувката на Аврил с друга тежко гримирана особа от женски пол. Ще вметнен, че не се разминава без малко продуктово позициониране, Аврил си има Sony мобилен, но това е напълно разбираемо - клипът е в каталога на Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

2. Chris Brown feat. Nicki Minaj - "Love More"

Новото видео на Крис Браун с участието на Ники Минаж - `Love More` в Explicit & Clean версии. Сингълът е от предстоящия албум на Крис Браун "Х", който ще излезе от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

3. Depeche Mode - "Should Be Higher"

Официалното видео към новия сингъл на Depeche Mode “Should Be Higher (Live)” с режисьор Anton Corbijn, включващо кадри от концертите на групата в Берлин, Лайпциг и Мюнхен (Германия), част от европейската обиколка на групата. “Should Be Higher” е трети сингъл от последния албум на Depeche Mode, който излезе у нас на 24/03 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

4. Chambao Con Nneka - "Ahi Estas Tu" Видеото към новата версия на популярния хит на Chambao от 2004-та година „Ahi Estas Tu” със специалното участие на Nneka. „Ahí estás tú”, продуцирано от Debolex и Сhambao, е заснето на няколко различни локации в Чехия. Песента е сред най-емблематичните песни на Chambao, а новата версия дава различено измерение на тази класика, в която се включва германската (от нигерийски произход) хип-хоп, соул и фънк певица и композитор – Nneka. Продуценти на песента, както и на целия албум, са Carlos Raya и Bob Benozzo с помощта на Ale Acosta.

„Ahí estás tú” feat. Nneka е пилотен сингъл от предстоящата юбилейна колекция, която ще съдържа нови версии и интерпретации на всички класически хитове на групата като Pokito a Poko, Ulere, Playas de Barbate, Papeles Mojados и други с участието на различни гости от световната музикална сцена. През 2013-та се навършват 10 години от дебюта на Чамбао, декада, в която групата от Малага създаде и разви своя уникален музикален стил - винаги иновативна, рушяща бариери и клишета, за да се превърне в един от най-успешните музикални експорти на Испания. Новият албум на Ла Мари и компания излиза на 24/09 в чест на 10-годишния юбилей. Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини