Жизнерадостно: Латиносът, френският славей и сестрата на Бионсе

Соланж носи фамилията Ноулс. Концепцията на новото и видео си е нейно. Забавно е. Заснето е в родния и Хюстън от  The Creators Project. 27-годишната Соланж е и режисьор, заедно с Peter J Brant и Emily Kai Bock. Видеото е към новия й сингъл Lovers In The Parking Lot  от дебютния й албум "True". Ще я гледаме по и еТв, малката сестричка на Бионсе.

Суперзвездата Рики Мартин, носител на няколко Грами и с мулти-платинени продажби, не беше пял нещо ново от 2 години. Точно сега той се завръща със сингъла "Come With Me". Рики Мартин беше в журито на австралийското издание на риалитито "The Voice". След финала на предаването, звездата обяви, че влиза в студио за записите на новия си албум. Сега можем да се порадваме на новото видео към първата песен на лтоноса от две години. вече е музикалните минути на еТВ.

"Comme ci comme ça", горе-долу, пее с кадифения си глас френският славей ZAZ. Долу-горе, допълва Заз жизнерадостно в джази пескичката.

"Beautiful Life" е вдъхновяваща и емоционална балада, за която момчетата от Union J казват: „Тази песен е за нещата, които ни правят различни и в същото време – специални. В X Factor пеехме песни, които наистина показваха вокалните ни възможности и Beautiful Life е точно такава песен.” Подобно на някои от най-актуалните имена на световната поп сцена в момента, Union J са резултат от музикалното предаване X Factor. Първоначално Jaymi Hensley, Josh Cuthbert и JJ Hamblett се събират под името „Triple J”, но малко след старта на шоуто към тях се присъединява George Shelley и групата променя името си на „Union J”. Тук е новото видео към "Beautiful Life", жизнерадостно звучащо в музикалните минути на еТВ.

Накрая - поклон към фънка с Дафт Пънк, в който се включват Фарел Уилямс и Найл Роджърс (геният на груува). "Lose Yourself to Dance" е втори официален сингъл от последния албум на френското дуо - „Random Access Memories”. Албумът оглави класациите в 97 държави, стана най-бързо продаващият се албум във Великобритания за 2013-та година и най-продаваният албум във Франция в рамките на една седмица от 2007 година насам с троен платинен статус. Добро настроение с музикалните минути на еТВ и "Lose Yourself to Dance".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини