Комедия на маниерите или липсата на такива: "Остани за закуска" в Асеновград

Постановката е на Валентин Танев, а автори са добре познатият Рей Куни и малко познатият Джийн Стоун. "Остани за закуска" на хасковския театър е комедия на маниерите или липсата на такива. Пиесата е забавен поглед към сблъсъка на два противоположни свята.

На сцената в необичайни ситуации се забъркват Луиз (звездата от сериала "Забранена любов" Илиана Коджабашева), Джордж (тв звездата от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" Герасим Георгиев - Геро) и Дейви (младият талант Дамян Тенев).

Англичанинът Рей Куни, наричан "Кралят на комедията", е автор на над 70 пиеси, повечето от които комедии на ситуациите. През 2005 г. получава Ордена на Кралство Великобритания - признателност за работата му като драматург.

Джийн Стоун е разследващ журналист, известен и като експерт в сферата на здравословния начен на живот. Автор е на книгата "Тайните на хората, които никога не боледуват".

Асеновградчани ще могат да гледат "Остани за закуска" днес, 14 октомври, от 19 ч. на сцената на читалище "Родолюбие". Билетите са на цени 6, 7 и 8 лв.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини