24-годишен възкръсна, преди да бъде балсамиран

24-годишен мъж, обявен от лекарите за мъртъв след извършено от него самоубийство, предизвика истинска паника, след като неочаквано се събуди в моргата малко преди да бъде балсамиран, пише за куриозния случай сайтът vesti.bg, позовавайки се на АФП.

Шокиращата история се разиграва в Кения, където Пол Мутора решава да сложи край на живота си след семеен скандал, който го докарва до истински нервен срив, като за тази цел изпива известно количество инсектицид. 24-годишен мъж, обявен от лекарите за мъртъв след извършено от него самоубийство, предизвика истинска паника, след като неочаквано се събуди в моргата

Впоследствие младият мъж е приет по спешност в най-близката болница, където лекарите му дават някакъв медикамент, който забавя драстично сърдечния му ритъм. На следващия ден обаче медиците така и не успяват да доловят някаква сърдечна дейност, заради което решават, че Пол е починал през нощта, след което преместват веднага „трупа" му в моргата.

Броени часове по-късно обаче медицинският екип изненадващо чува някакви неочаквани и мистериозни шумове от „мъртвото" тяло, заради което панически се разбягва от моргата, където същото вече се подготвя за балсамация.

В крайна сметка се изяснява, че младият мъж просто е имал почти неуловими жизнени показатели, заблудили лекарите, че той е мъртъв.

След като се възстановява до степен да може да говори, Пол Мутора заявява, че дълбоко се разкайва за глупавата си постъпка.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини