Трета седмица в кома и никаква промяна в състоянието на Шумахер

Състоянието на бившия пилот от Формула 1 остава непроменено, информира изданието Билд. Преди около седмица жена му Карина помоли медиите да отстъпят от болничното заведение в Гренобъл и да ги освободят от присъствието си. От този момент до сега нито тя, нито някой от болницата е изказал някакво официално мнение.

Според изданието състоянието на Шуми си остава същото от последното изявление на докторите насам. Билд пише още, че е правен нов скенер на мозъка на Шумахер, като рисковете от нов кръвоизлив и инфекция остават високи.

„Докторите искат да разберат кои дялове от мозъка са увредени и кои продължават да функционират нормално“, пише немското издание. „Все още не е ясно кога ще има нова официална информация, като това би могло да стане след седмици или дори месеци“, добавят от изданието.

Пилотът Филип Щрайф бе разкритикуван от разследващите случая, че е посетил болницата и после е направил изявление относно състоянието на Шумахер. Щрайф бе оповестил, че „животът на Шуми вече е извън опасност“.

„Бяхме много разочаровани от постъпката на Щрайф. Трябва да уважаваме семейството на Шумахер и да оставим докторите да си вършат спокойно работата“, заявиха разследващите.  

 
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини