Реформаторският блок: Не можем да си позволим да избираме ментета!

Лидерите на петте партии от Реформаторския блок посетиха днес Димитровград

Лидерите на партиите от Реформаторски блок посетиха днес Димитровград, като част от своята предизборна обиколка из страната.

"Убедени сме, че фалшификатите в българската политика са приоритет на БСП, а ДПС е символ на политическата мафия", с тези думи откри срещата тук Радан Кънев от ДСБ. Той посочи, че България продължава да бъде в дълбока икономическа, политическа криза и такава на доверието в политиците.

"Не можем да си позволим повече да избираме ментета, ние предлагаме да работим за България, за повишаване на доходите и за работни места", допълни Кънев.

Реформаторският блок е създаден по подобие на Европейския съюз, ние сме различни, но водени от една цел", това заяви лидерът на "България на гражданите" Меглена Кунева. На срещата тя говови за важността на евроизборите, свързани с европейското бъдеще на България. Според Кунева, Реформаторите предлагат ясни стъпки в посока подобряване живота на хората.

Думата взе и Божидар Лукарски от СДС, който е шеф на предизборния щаб на Реформаторски блок. Според него, правителството се държи като глухо на апелите на Реформаторите да не се разпределят европейски средства "под масата".

За това, че въпросните средства не достигат до земеделските стопани говори и лидерът на БЗНС Николай Ненчев.Той е на мнение, че в огромната си част този ресурс се контролира от ДПС. Според Ненчев, загуби ли се българското село, губи се и България.

Част от Реформаторски блок е и Народна партия "Свобода и достойнство", чийто лидер е Корман Исмаилов. В Димитровград той бе категоричен, че формацията ще търси максимална подкрепа сред хората, които искат промяна.

Меглена Кунева /България на гражданите"/ и Радан Кънев /ДСБ/

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини