Запълниха първите дупки по ремонтирания "Панорамен път"

Ул."Панорамен път" в района на моста, където ремонта не бе основен

Дупки върху новата асфалтова настилка на ул."Панорамен път" се появиха, за това сигнализираха шофьори до Dimitrovgrad.bgvesti.net. Става дума за пространството върху моста над река "Марица" до бившия ПЕК, като две от дупките там вече са закърпени, показа наша проверка.

Т.нар. Околовръстен път на Димитровград бе основно ремонтиран преди година в учaстъка от новото кръгово кръстовище на изхода за Хасково до моста над реката.

"По време на ремонта пътят върху моста бе преасфалтиран, но не е претърпял основна реконструкция. За целта държавата отпусна допълнително 200 000 лв", припомни днес кметът на Общината Иво Димов.

Той заяви, че е запознат с появилите се дупки и дори е изпратил писмо до фирмата -изпълнител да поправи проблемните участъци.

Въпреки, че е част от републиканската пътна мрежа, за поддръжката на ул."Панорамен път" ангажимент има Общината, припомни градоначалникът. Добави, че този участък е предвиден за основна реконструкция, когато стартира ремонта на пътя в района на Хлебозавод "Марица".

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Околовръсният път бе ремонтиран преди година
Една от дупките, които не са поправени

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини