Кого наградиха в пролетното почистване на Димитровград?

ОУ "П.Славейков" са победители в кампанията по пролетното почистване сред училищата в Димитровград

Станаха ясни имената на победителите в кампанията за пролетното почистване на Община Димитровград. Тя се проведе от 1 до 16 април 2014 г. и е традиционна. В нея можеха да участват учебни заведения, пенсионерски клубове и граждани, припомни днес гл.експерт Анелия Каранлъкова.

Сред детските градини за най-активно участие първото място е присъдено на ОДЗ "Д-р Теньо Стоилов" в Меричлери, втори се класират малчуганите и персонала на ОДЗ №3 в кв.Черноконево, а трети са ОДЗ №4 - Пролет.

ОУ "П.Славейков" са победители в надпреварата по почистването сред училищата, втори са от ОУ "Алеко Константинов", а третото място комисията е отредила на ОУ "В.Левски" в село Ябълково.

В акцията "Лист по лист" първото място и тази година завоюва ОУ "П.Славейков", които събраха 6,5 тона отпадъчна хартия.

Поощрителна награда вземат отново потребителите на Дневните центрове за деца и възрастни с увреждания в Димитровград. С награди ще бъдат отличени и пенсионерите от клубовете "Хан Аспарух", "Славянски" и "Национален бригадирски щаб". Те ще получат нови пейки и кошчета за смет.

Сред гражданите с най-добре почиствено междублоково пространство са се отличили живеещите на бул."Христо Ботев" №32, както и обитателите на ул."Анри Барбюс"№4 и ул."Иван Вазов" №20. Наградите и там са монтаж на нови пейки и кошчета за отпадъци.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Отличени бяха и пенсионерите от клуб "Хан Аспарух" в Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини