Два дни играят футбол в "Каменица фен купа" в Димитровград

Димитровград бе домакин на регионалния турнир и през 2012 година, снимка-архив

В събота, 21 юни на димитровградския стадион „Раковски“ ще се проведе шестият полуфинален кръг на Kamenitza Фен Купа 2014. 32 отбора от областите Хасково, Смолян и Кърджали ще мерят сили в надпреварата. 

Официалното откриване ще започне в 12:30 часа и на него ще присъства кметът Иво Димов. Очаква се в Димитровград да дойдат и много известни бивши наши футболисти, а водещи на събитието ще бъдат Иво Райчев и Мишо Дюзев. 

В традиционния демонстративен мач след откриването един срещу друг ще се изправят отборите на Община Димитровград и на местни журналисти.

Фен купата продължава и в неделя, 22 юни когато е финалният мач, а началото е в 13:00 часа. Веднага след края му ще бъдат наградени новите регионални шампиони на Родопите на специална церемония.

За фенове, зрители и гости са подготвени и много награди и изненади, поясняват организаторите. И тази година голямата награда в турнира е пътуване до футболното сърце на Бразилия, стадион Маракана, където Националните шампиони в турнира ще гледат мач на бразилския национален отбор.

Кметът Иво Димов също ще участва в надпреварата в демонстративен мач, снимка-архив

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини