Випуск 2014 на Езиковата в Димитровград се дипломира

Випуск 2014 на ЕГ "Д-р Иван Богоров"

Учениците от випуск 2014 на ЕГ”Д-р Иван Богоров” в Димитровград получиха официално своите дипломи . Това стана  тържествено в зала „Гросето” в присъствието на родители, учители и приятели. Богоровци се гордеят с над 20 % отличници  след успешното завършване на петгодишния курс на обучение, коментираха от ръководството на училището.

Сред зрелостниците са единствените лауреати в Хасковска област от Националната олимпиада по гражданско образование Дарина Пейчева и Елеонора  Райкова, както  и  многократната  национална и международна шампионка по борба Виктория Бобева, пълните отличници от ДЗИ по английски език Даниела Чапразова и Златина Мирчева.

С приветствени думи към зрелостниците се обърнаха директорът Красимир Кръстев, класните ръководители Стефка Иванова и Иванка Андреева, Тодор Тодоров в качеството си на преподавател и председател на постоянната комисия  по образование към общинския съвет.  Като отговор в своята реч от името на абитуриентите Дарина Пейчева благодари за всеотдайността на учителите, които пред тези пет години са били опора и подкрепа на своите възпитаници.

Значителна част от завършилите вече са намерили реализация и работят успешно в областта на туризма. Всички  заявиха, че ще продължат образованието  си във висши учебни заведения, като сред предпочитаните специалности са  „Стопанско управление”, „Лингвистика и информационни технологии”, инженерни и медицински специалности, чуждоезикови филологии.

Директорът Красимир Кръстев

Поздрав от преподавателите към завършващите

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини