Tizen-смартфона Samsung Z на "живи" снимки

Tizen-смартфона Samsung Z - много странен проект на корейската компания. Производителят доста дълго се забави с анонса му, но дори и след това той така и не се появи на пазара. Всъщност това не означава, че Samsung Z вече не съществува.

На провелата се в Москва конференция на разработчиците за Tizen, посетителите имаха възможност да видят устройството "на живо". Ние дори ви предлагаме и "живи" снимки на златистата (или дори бронзово-златистата) версия на смартфона:

Припомняме ви, че Samsung Z е оборудван с 4.8-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция от 1280 х 720 пиксела, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 на 2.3 GHz тактова честота, 2 GB оперативна памет и 16 GB вътрешна памет, разширяема чрез microSD с още 64 GB, както и две камери - 2,1 и 8 мегапикселови.

Капацитетът на батерията в Samsung Z е 2600 мАч. Има и инфрачервен модул за безжичното управление на някои устройства, модулите Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n MIMO (2×2), GPS/GLONASS, Bluetooth 4.0 BLE и NFC, четец на пръстовите отпечатъци (в бутона Home) и сензор за сърдечната дейност. Размерите на устройството - 138,2 х 69,8 х 8,5 мм, а теглото - 136 грама. Поддържа се и работа в LTE-мрежите.

Samsung Z работи под управлението на Tizen 2.2.1. Корейският производител обещава много бързо зареждане на системата, по-добра работа с паметта, голяма персонализация на интерфейса и по-оптимизирана консумация на електроенергия в сравнение с Android.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини