Oбявиха фото форум за празника на Димитровград

Фото форум на тема „Моето любимо място в Димитровград" организира общината по повод предстоящия на 2 септември празник на града

Фото форум на тема „Моето любимо място в Димитровград" организира Oбщината по повод предстоящия на 2 септември празник на града. Желаещите да участват могат да снимат своето любимо място. Право на участие имат всички фотографи - любители, фенове и изобщо, всички, които обичат да са пред и зад обектива.

Снимките трябва да са авторски. При предявени претенции от трети лица, авторът на фотографията носи пълна отговорност. Организаторите не проверяват авторството и приемат акта на изпращането им, като декларация за авторство от страна на участниците, е записано в условията.

В фото форума не могат да участват лица, които са свързани с организацията му. Техническите изисквания са цифровите снимки да бъдат в JPEG формат, но не по-малко от 3 MB, като всеки може да представи до 3 броя цветни изображения.

Срокът за подаването им е от 11 до 27 август. Всяка от фотографиите трябва да бъде придружена с информация за име, фамилия и мобилен телефон на автора. Желаещите могат да изпратят снимки и на e-mail: kmet@dimitrovgrad.bg

Избраните фотографии ще бъдат излъчвани по време на празничните концерти за честването на 67 години от създаването на Димитровград, съобщават от общината.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини