Затварят поетапно кръговото кръстовище до ОМV заради ВиК ремонти

До края на септември кръговото кръстовище до ОМV ще бъде поетапно затваряно

От утре, 19 август в района на кръговото кръстовище до OMV в Димитровград продължават ремонтните дейности по подмяната на водопровода и канализацията, свързани с Водния проект. Техника на фирма "Станилов" днес бе разположена в района на кръстовището и се подготвяше за работа.

До 30 септември кръговото кръстовище ще бъде поетапно затваряно в различните участъци, но през него ще може да се преминава, уточниха днес от Общината. Издадена е и нарочна заповед на кмета Иво Димов.

От 19 август до 30 септември ще бъдат затворени два участъка от бул."Благоев":

-         от кръстовището с ул. „В. Петлешков” до кръгово кръстовище (ОМV) с бул. „Г.С.Раковски”.

-         от кръгово кръстовище (ОМV) с бул. „Г.С.Раковски” до кръстовище с ул. „Г. Делчев”.

От 19 август до 28 август ще бъде затворена за движение източната страна на кръгово кръстовище (ОМV) между бул. „Г.С.Раковски” и бул. „Д.Благоев.

От 28 август до 20 септември движение няма да се извършва от западна страна на кръгово кръстовище (ОМV) между бул. „Г.С.Раковски” и бул. „Д.Благоев”.

За обходни маршрути се предлагат не затворените участъци около кръговото кръстовище в периода от 19 август до края на месец септември. От администрацията уверяват, че ще бъдат поставени указателни табели за промените в движението.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Техника на фирма "Станилов" бе стоварена дне в района на кръговото кръстовище
Кръстовището ще бъде поетапно затваряно, но не напълно
В района на кръстовището продължава работата по Водния проект
От 19 август до 30 септември ще бъде затворен участъка от бул."Благоев" от кръстовището с ул. „В. Петлешков” до кръгово кръстовище (ОМV) с бул. „Г.С.Раковски”.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини