Панаирът в парк "Марица" започва от 27 август

От 25 август ще започне разполагането на атракциите, обектите и заведенията в парк "Марица"

Панаирът в парк "Марица" тази година ще стартира на 27 август и ще продължи до 4 септември, казаха от пресслужбата на Община Димитровград.

От 25 август ще започне настаняването на търговците на различни изделия и на собствениците на атракциони по алеите на парка.

Продължава и в момента приемането на заявления от желаещите да участват в празника фирми. Към момента 16 търговци са поискали да предлагат детски играчки, понички, мекици, захарни изделия. 8 ще бъдат обектите, където ще се продава царевица.

10 са подадените заявления от търговци за разполагане на люлки, гондоли, въртележки до сега. В парк "Марица" към момента се очартава да има три заведения за обществено хранене.

Цените за наем на търговска площ и тази година са без промяна. 1,70 лв.на кв.метър на ден е цената за търговците. По 0,60 лв. на кв.м. на ден плащат наемателите на атракциони и заведения.

По време на честването на 67-ия рожден ден на Димитровград на сцена в парк "Марица" ще се изяват самодейни колективи от читалищата в Общината. Концертите под надслов "Фолклорна палитра" ще се проведат на 29 и 31 август от 19:00 часа.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини