Стефан Димитров се заля с "Ледена кофа"

Стефан Димитров се заля с ледена кофа

Предизвикателството "Ледена кофа" осъществи днес председателят на ОбС Стефан Димитров. Малко след 17:30 часа Димитров се заля с кофата в градинката пред Община Димитровград.
Както повеляват правилата на инициативата, тръгнала от САЩ, той предизвика колегата си в Общинския съвет Петър Томов, директорът в "Неохим" Динко Драгиев и сина си Димитър.

Да подкрепят Димитров дойде семейството му и колегите от "Да за Димитровград" в местния парламент. Начинането събра и любопитни граждани.

Припомняме, че шефът на местния парламент бе провокиран да се включи в "Ледена кофа"  днес от водача на листата на "България без цензура" Борислав Игов.

Преди да осъществи акцията, Стефан Димитров подчерта, че подкрепя каузата на Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза. 

Според него, на местно ниво е добре да се даде рамо на инициативата за набиране на средства за обзавеждане на Кризисния център за жертви на домашно насилие.

Центърът се намира на втория етаж в бившата Марбас болница, а помещенията там вече са изцяло ремонтирани. Строителните дейности започнаха през октомври 2013 г. Средствата са осигурени по линия на Европейското командване на САЩ в България, като инвеститор е американското посолство у нас.

Кризисният център е с капацитет 12 души, разполага с шест спални, дневна, трапезария, тоалетни, изолатор. Тоалетните и трапезарията са обзаведени, но липсват мебели като легла, гардероби, шкафове, маси, столове. Затова апела на Фондация "БЦДИ - клон Хасково" е всеки, който желае - да помогне. Открита е и банкова сметка:

НАБИРАТЕЛНА СМЕТКА ЗА „КРИЗИСЕН ЦЕНТЪР ЗА ЛИЦА ПОСТРАДАЛИ ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ ИЛИ ТРАФИК“ Фондация“БЦДИ-клон Хасково“
BG52IABG70975000197000
„Интернешънъл Асет Банк АД Хасково“

Преди аккцията Димитров показа, че подкрепя Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Di
    diagen ge
    6 0
    19:04, 30 авг 2014
    хахахаах, сега ще чакаме модата на лайняната кофа - хайде всички, които се заляхте с вода - сега с *****!
  • 2
    Za
    ZAIKO BAIKO
    0 -2
    15:32, 1 сеп 2014
    Vsi4ki gorespomenati sa i bez laina -lainjri

Още новини

Последни новини