Показват 39 места от Димитровград и Общината, които трябва да се видят

39 места места и събития в Община Димитровград, които трябва да посетите показва изложба, експонирана на централната градска алея бул."България"

39 места места и събития в Община Димитровград, които трябва да посетите показва изложба, експонирана на централната градска алея бул."България". Тя е част от проявите по повод 67-ия рожден ден на града.

Представя снимки от най- популарните и атрактивни места в Димитровград и Общината. Сред тях Голямата пейка, Големия стол и маса, Голямото сърце. А също и Историческия музей, Градската библиотека, Водната кула, паметникът на Апостол Карамитев, църквата "Св.Димитър", Извора на нимфите и Афродита, местността "Хасара" край Сталево и др.

Изложени са фотографии и на събитията в Общината, които заслужават внимание - празникът на чавгите в Бряст, на плодородието в Крум и др.

Изложбата ще ни помогне да опознаем малка част от националното си богатство, което е обект на гордост за нас и причина да повишим самочувствието си, като нация, коментираха от Общината.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Мотото на изложбата
Изложбата е експонирана на централната градска алея бул."България"
Едно от местата в Димитровград, които трябва да се видят, които трябва да се видят

Водната кула
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини