Кандидат-депутът от ГЕРБ Владимир Митрушев: На България е нужно стабилно управление

Със земеделски производители се срещна в Димитровград днес днес третият в листата на ГЕРБ за Хасковски регион Владимир Митрушев

Приоритет в програмата на ГЕРБ е развитието на земеделието у нас. Предстоящите избори са важни, защото България се намира в доста сериозно положение и ситуацията в този сектор, а и в здравеопазването, социалната политика и т.н. не са никак розови. Това заяви на среща със земеделски производители в Димитровград днес днес третият в листата на ГЕРБ в Хасковски регион Владимир Митрушев.

Той добави, че е важно на 5 октомври да се гласува, за да има висока избирателна активност. Само така, според Митрушев може да се постигне стабилно управление на страната, което ще помогне за възстановяване на спрените Европейски програми.

"България трябва да изпрати в Брюксел експерти, които да са излъчени от един стабилен кабинет" заяви още кандидатът за народен представител. Само тогава Европа ще върне доверието към страната ни, а премиерът ни - добре посрещнат, убеден е Митрушев. Той заяви още, че ГЕРБ има волята и силата да продължи реформите.

Кандидатът за депутат каза още, че ще се радва България да се управлява от широка коалиция по примера на Германия, макар да изрази личното си мнение, че страната ни не е дорасла за такава коалиция.

Важни моменти от новия прегромен период на старта на стопанската година припомни пред производителите експертът в земеделието Дора Ангелова.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Важни моменти от новия прегромен период на старта на стопанската година припомни експертът в земеделието Дора Ангелова
Кандидатът за депутат каза още, че ще се радва България да се управлява от широка коалиция по примера на Германия
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини