Джуна: Всичко в Украйна ще приключи скоро!

"Страшно е да се наблюдава какво се случва у вас. Не е времето сега да се воюва, да се убиват хора и деца. Не трябва да живеем в раздори и разпри. Най-ужасното е, че страдат обикновените хора. Виновните за всичко и "дебелите" си седят у дома зад дебели стени и охранителни камери и от нищо не се страхуват. Прибират своите деца и близки, а останалите нека умират." Това казва в интервю за украинския сайт segodnya.ua световноизвестната екстрасенска Джуна.
"Цял живот Украйна и Русия са живели заедно, никога е нямало нищо лошо, а сега превърнаха всичко това в някакъв боклук. Не знам какво е мислел Янукович, докато беше на власт. А предишните ви ръководители? Не трябва да се обвинява народа и нацията. Аз имам толкова много приятели там, толкова ваши деца съм спасила. Не трябва така да се постъпва с Украйна!

Съсед дружи със съседа си, нима ние така и не можем да си поделим един крайшник хляб? Трябва да се забрави за войната. Намесват се други народи и подклаждат тези кръвопролития. Има бъдеще. Но нима трябва да го градим върху мъката и сълзите?

Не искам да говоря против Америка, защото съм интернационален човек, но явно това е било нужно на някого. Но само не на Русия. Повярвайте ми. Давам ви честна дума! Моята интуиция никога не ме е подвеждала. Русия иска мир, тишина и покой. Предчувствието ми говори, че войната скоро ще спре. Трета световна няма да има. Категорично! Смятам, че всичко ще приключи скоро, завършва Джуна.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Се
    СЕЛЯНЖЕР
    2 0
    08:20, 21 окт 2014
    Джуна когато казваш нещо и особено в качеството си на астролог,не говори в множествено число.назовавай точно кое племе от многото народи,което ги е обсебило е в основата на разпалване на войната.
Последни новини