ТЕЛК в димитровградската болница преместен в служебното крило

Отворен за посетители на комисията е и служебният вход на болницата

Комисията по ТЕЛК в димитровградската болница се вече се помещава в служебното крило, където преди време се намираше кабинета на управителя на МБАЛ "Св.Екатерина".

Промените е въвел новият шеф на МБАЛ д-р Матей Матеев, който днес не се открит за коментар в тукашната болница. Преди преместването, хората с проблеми трябваше да се редят на опашки пред стая на първия етаж, която се намираше срещу асансьора.

Днес чакащите пред комисията споделиха, че са доволни от промените, тъй като има повече удобство. Пак поради същата причина е отворен служебният вход на болницата, който се намира на централно място и не се налага да се заобикаля цялата сграда.

По фасадата на болницата в Димитровград продължават ремонтните дейности, които стартираха със средства по фонд "Козлодуй". Извършва се саниране на сградата и външно боядисване. Работата стартира миналата пролет, а в момента сградата от няколко крила се обновява от южния край.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

ТЕЛК се помещава вече в досегашното служебно крило на МБАЛ, показа наша проверка на място
Днес чакащите пред комисията споделиха, че са доволни от промените, тъй като има повече удобство
По фасадата на болницата в Димитровград продължават ремонтните дейности, които стартираха със средства по фонд "Козлодуй"

Ремонтът на сградата сега е над центъра за спешна помощ

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини