Отвориха за пешеходци половината подлез на ЖП гарата

Подлезът на ЖП гарата е частично отворен от вчера, показа наша проверка на място

Частично отворен за пешеходци от вчера, 27 октомври е подлезът на ЖП гарата в Димитровград, показа наша проверка на място. Половината пространство на съоръжението е заградено с предпазни мрежи, като е обособен коридор за преминаване на хората.

Строителните дейности в подлеза продължават, както и отводняването му. Поставено е временно осветление. Предстои шпакловане на стените, нанасяне на мазилка и поставяне на теракот.

Заради обилните валежи от лятото насам, изградените асансьорни шахти са превърнати в малки басейни. В тях трябва да се монтират подемни съоръжения за хора с двигателни увреждания. Засега това остава в по-далечен план. В проблем се превърна натрупанат от валежите влага, която пречи на работата.

Припомняме, че строителните дейности по обновяване на пешеходното съоръжение започнаха през лятото и ще продължат роне още месец.

Софийска фирма бе наета, за да шприцова местата в подлеза, където тече вода, коментира пред наш екип още в началото на месеца кметът Иво Димов. Тогава стана ясно, че има възможност за частично отнаряне на подлеза. Към момента от фирмата -изпълнител няма информация кога точно ще приключи ремонта напълно.

Dimitrivgrad.bgvesti.net

Софийска фирма бе наета, за да шприцова местата в подлеза, където тече вода
Заради обилните валежи от лятото насам изградените асансьорни шахти са превърнати в малки басейни

Частично отворен за пешеходци от вчера, 27 октомври е подлезът на ЖП гарата в Димитровград

Шахтите за асансьор засега са неизползваеми

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fe
    fen62
    5 -4
    22:14, 28 окт 2014
    тия са напълно исперкали-------------неосветен подлез работи се в него -ами при една злополука какво ще правим тогава ----аха или ще потриваме ръцете и ще вдигаме рамене
Последни новини