Догодина слагат видеонаблюдение на различни места в Димитровград?

С нов сайт в скоро време ще е Община Димитровград

Видеокамери на входа и изхода на града и на различни възлови позиции в Димитровград смята да разположи Общината.

За целта от администрацията имат намерение догодина да се заделят средства за закупуване на нова видеотехника, която освен за охрана, да служи и за наблюдение на различни събития на площада или други централни места.

С органите на реда вече са набелязани и местата, където ще се поставят камерите, коментира пред журналисти днес кмета Иво Димов.

Секция за излъчване в реално време ще има и на официалният сайт на Община Димитровград, който ще бъде обновен в най-скоро време. Новата му визия се работи от пролетта и е дело на фирма от Бургас, каза кметът.

В системата ще бъде включено и видеонаблюдението на пасарелките до Неделен пазар и "Лидл", както и на новите шахматни фигури до градина "Радост". В разработка, която ще е окончателно готова след две седмици, със снимки и кратка биография ще бъде представено ръководството на Общината, както и шефовете на отдели.

"Искаме да направим нещо ново и различно, което да надграждаме оттук нататък", каза кметът. Обновеният сайт на общината  - dimitrovgrad.bg ще предлага и множество онлайн услуги в полза и улеснение на гражданите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Камери като тази, грижеща се за охраната на новите шахматни фигури ще бъде включена във видеонаблюдението
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ti
    titi_1414742686
    8 -3
    10:02, 31 окт 2014
    А колко струва на нас гражданите това "удоволствие", ако ще слагате камери и смятат, че ще предизвикат някакъв интерес това изобщо не са местата им. Не ни харчете парите за глупости и показност намерете начин да привлечете хора в града или поне да задържите тези които са все още тук!
    • Ti
      titi_1414742686
      7 -3
      10:13, 31 окт 2014
      Мисля, че е време да се събудим и да изискаме от нашите управница назначени от нас да започнат да се организират реферондоми за решенията в този град!
Последни новини