Най-секси хотелската стая в света

Изглежда вече имаме нова мечтана дестинация и тя далеч не е някой екзотичен остров. Разбира се, те остават в задължително-пожелателния списък от места, които трябва да бъдат посетени, но сред тях се нарежда и Виетнам.

Азиатската страна сама по себе си е достатъчно привлекателна туристическа дестинация, макар че едно специално място наклонява сериозно везните в нейна полза.

То се намира в южната част на Виетнам и по-специално в комплекса Six Senses Ninh Van Bay. „Водната вила“ е обявена за „най-секси хотелската стая в света“, което звучи доста необичайно и едновременно интригуващо. И макар че е интересно как точно една стая може да бъде „секси“, то явно вилата наистина има с какво да впечатли своите гости.

Престижната награда била дадена по време на вторите награди Smith Hotel, където се селектират само отличаващи се бутикови хотели.

Най-секси вилата се разпростира на цели 158 квадратни метра, като в нея има спалня, дрешник, баня с ръчно изработена дървена вана и самостоятелен басейн. Най-секси хотелската стая в света разполага и с иконом, който е на разположение 24 часа в денонощието.

Вилата се намира на планински склон в хотелския комплекс и до нея се стига само през специални пътеки и стълби, като по този начин се гарантира спокойствието и личния живот на гостите.

Срещу 350 паунда на вечер желаещите могат да се насладят на всичко това, както и на възможността да пият вино от малка винарска изба само за тях.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини