Над 1 200 лв. набра благотворителният концерт на "Искам бебе" в Димитровград

ТА "Звездица" се включи в концерта снощи
Малко над 1 200 лв. бяха набрани по време на благотворителния концерт "Сбъдни мечта и предай нататък", който се проведе снощи в Спортна зала "Младост". Той бе организират от фондация "Искам бебе" с цел подпомагане на 4 димитровградски двойки, който искат да имат свое дете.
Средствата дойдоха от продажбите на организирания във фоайето на залата базар, както и от набирателната кутия, поставена на входа.
 
За трета поредна година се организира концерта в Димитровград, каза в залата създателят на фондация "Искам бебе" Радина Велчева. Тя благодари на Антоанета Стефанова, която е представителят на фондацията тук и вдъхна надежда на всички жени, които имат репродуктивни проблеми.
Радина Велчева от "Искам бебе" подкрепи двойките с проблеми
Разказа си личната история -  как е чакала дете 16 години. В залата бяха и първите деца -близнаците Влади и Николета, на които фондацията "Искам бебе" е помогнала през 2007 година. Днес те са вече 8-годишни. До момента с помощна на благотворителните инициативи са се родили над 400 деца за 8 години. 145 000 са жените с проблемно забременяване в България.
 
В залата бяха и първите бебета, родени от инициативата на "Искам бебе"
През тази година фондацията е стартирала нова инициативата - "Майки за донорство" - жени - донори на яйцелетки, с чиято помощ се ражда желаното бебе. Близо 1 000 са вече донорките у нас, отчетоха инициаторите.
В концерта участваха ТА "Звездица", ДВС "Таралежите", деца от школата по поп пеене към ОП ДМЦ, хип хоп формация STREET DUST, рок групите "Гранд илюжън" и Крос файър". Събитието се осъществи с подкрепата на Община Димитровград и тукашния мотоклуб "Викингите".

В концерта взеха участие и децата от ДВС "Таралежите"

В проявата участваха и деца от школата по поп пеене към ОП ДМЦ

Нова инициатива старитар "Искам бебе" - "Майки за донорство"
Във фоайето на зала "Младост" бе организиран благотворителен базар

В края се развихриха музикантите от "Гранд Илюжън"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини