Най-добрите приложения за Android през 2014г.

Ще се съгласите, че 2014 беше една вълнуваща година за феновете на мобилната платформа на Google, Android. Беше представена версията Android Lollipop, видяхме нови и интригуващи модели смартфони и таблети, дори се появи нова платформа за смартчасовници – Android Wear. 

Имаше и много интересни решения като смарт часовникът, който въпреки слабия старт започна малко по малко да заема своето място на пазара. Вижте кои са най-търсените модели смарт часовници

Но ако оставим настрана новия хардуер и актуализациите на операционната система, Google Play също предложи много нови  приложения на собствениците на Android устройства. 

От Mashablе са съставили списък с най-добрите Android приложения за 2014г. Преди да го разгледате погледнете кои са най-полезните Android приложения за вашето пътуване.

1. Afterlight

Приложението за редактиране на снимки Afterlight вече е познато на потребителите на iOS. От тази година обаче то може да се ползва и от собствениците на Android устройства. Приложението разполага с близо пет дузина филтри и още десетки видове текстури и специални ефекти, благодарение на което може да направите вашите снимки наистина да се открояват от тези на вашите приятели и близки.

Afterlight изтеглете от тук

2. Disney Movies Anywhere

Приложението е резултат от съвместната работа на Google и Disney. То позволява на потребителите да гледат всеки филм на Disney, Pixar или Marvel на Android устройство по всяко време независимо от това дали са закупили филма от iTunes, Google Play или Vudu.

Disney Movies Anywhere изтеглете от тук

3. Estar Battery Saver

Няма собственик на мобилно устройство, който да не се притеснява за живота на батерията му. Приложението Estar Battery Saver ще ви каже колко батерия хаби всяко едно от приложенията, които ползвате и ще ви даде ценни съвети които ще ви помогнат да инсталирате само енергийно ефективни приложения и да премахнете всички енергийно неефективни приложения които вече сте инсталирали на телефона си.

Estar Battery Saver изтеглете от тук

4. Sunrise Calendar

Sunrise Calendar отдавна е едно от най-популярните приложения за iOS, но вече и Android потребителите могат да се възползват от неговите организационни супер сили. То има невероятно красив дизайн и определено ще направи живота ви по-лесен.

Sunrise Calendar изтеглете от тук

5. Minuum

Все още не може да намерите приложение за удобна клавиатура? Minuum ще ви помогне да пишете бързо на смартфона си и ще ви даде повече свободно пространство на екрана, тъй като тази клавиатура може да се свие до само един ред.  Minuum ще се хареса на потребителите, които искат нещо средно между клавиатура, която изчезва напълно и такава, която заема половината от видимата част на екрана. С един прост жест можете да преобразувате лесно клавиатурата от минималистична в стандартна. Пълноразмерната клавиатура е предназначена да помогне на потребителите да обучат свой собствен потребителски речник, а минималистичната клавиатура е за тези, които искат да виждат повече от екрана.

Minuum изтеглете от тук

Източник: digital.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини