"Клетката" отново грабна купата на Коледния турнир по футбол

Победителите в Коледния турнир по футбол - отборът на "Клетката"

За поредна година отборът на "Клетката" спечели Коледния турнир по футбол на малки врати, който приключи тази вечер в Спортна зала "Младост". На финала победителите се срещнаха с тима на "Бригада" и завоюваха купата на турнира само с един гол разлика.Финалната среща по традиция премина емоционално и на висок градус.

След "Бригада" на второто място, трети се класира тима на "Галакси". Отличията връчи кметът Иво Димов. Освен купа, победителите взеха и награда от 300 лв. 

За голмайстор на турнира бе обявен Бончо Пенчев, а за най-добър вратар - Радостин Митков. Общо 15 отбора взеха участие в Коледния турнир. Традиционната надпревара, организирана от Общината започна в началото на тази седмица.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Сребърните медалисти в турнира - "Бригада"
Купа за победителите от "Клетката"
Наградата за "Бригада"
Трети са футболистите от "Галакси"
За голмайстор на турнира бе обявен Бончо Пенчев
Най-добър вратар на турнира стана Радостин Митков
Финалът на Коледния турнир премина емоционално

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Фе
    фен
    5 0
    10:57, 21 дек 2014
    Единствената купа, която футболистите и треньора на ФК 'Димитровград' са печелили е тази от коледния турнир на общината.....хвала на тези изявени спортисти....!
    • Ог
      огнян
      2 0
      17:59, 21 дек 2014
      то пък един треньор е Христо Георгиев, нямам думи! Мързи го да гледа човека. Чудя се как може на такива безотговорни хора да дават кетапи за треньори.
Последни новини