Хасан и Ибрахим за живота след Евровизия:Искат ни много автографи и снимки!

Бащата Дениз Игнатов придружава навсякъде близнаците

"Искат ни много автографи и снимки", така близнаците Хасан и Ибрахим, които довечера ще изнесат концерт в залата на театъра в Димитровград, коментираха как се е променил живота им след спечелването на втората награда от детската Евровизия. Тази сутрин в ОДТ "Ап.Карамитев" 11-годишните музиканти проведоха репетиция със Забавно-духовия оркестър, с които ще свирят заедно на сцената.

Напътствия им даваше диригентът на оркестъра Доцо Вътков и бащата на близнаците Дениз Игнатов, който ги придружава навсякъде. В Димитровград бяха и по-големите сестри на Хасан и Ибрахим, също близначки.

Животът на семейството се променил след детската Евровизия, освен с положителни емоции, с нападки, които идват от жълтата преса, коментира Игнатов. Ритъмът на живот, обаче по отношение на репетициите се е запазил. Свирят от 3 до 5 часа на ден, взависимост от това, дали са на училище или не. Уроците все пак са приоритет, допълва Дениз.

Той не смята, че близнаците се проуморяват от концерти и обиколки в последния месец. Казва, че музика им е в кръвта, той не ги насилва да репетират, а тяхно е желанието да се усъвършенстват.

Покана към Хасан и Ибрахим за концерта довечера е дошла от Общината преди месец. Баща им каза, че като студент е идвал в Димитровград. "Това е едно прекрасно усещане, много мило от Ваша страна, че ни поканихте, ще дадем всичко най-добро от себе си", заяви още Дениз Игнатов.

Българските композитори са сред любимите на Хасан и Ибрахим, те имат подготвени и свои пиеси, които още не са имали официална премиера. Семейството мечтае да се включи с поредица благотворителни изяви в Българската Коледа след година, стана ясно при среща с местните медии тази сутрин в залата на театъра.

За концерта в Димитровград поканите свършили за 3 дни, като са заети всички близо 440 места, коментираха от Общината.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Близнаците проведоха репетиция със Забавно-духовия оркестър
Децата свириха с много хъс
Диригентът Доцо Вътков също даваше напътствия

Музикантите от Забавно-духовия оркестър харесаха малките таланти

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини