Обявиха конкурс за Св.Валентин в Димитровград

Металното сърце бе открито на Св.Валентин през 2014 г.

Конкурс, посветен на празника на влюбените - 14 февруари провокира младите хора от Димитровград още в първите дни на годината. От ОП "Детски и младежки център" и Община Димитровград обявяват надпревара на тема "Има любов". Тя е за валентинка с послание, стих или проза. Могат да участват деца от 5 до 12 клас, разпределени в две възрастови групи.

Те трябва да изпратят своята творба най-късно до 31 януари. Готовите „Валентинки” трябват да бъдат доставени в сградата на ОП„Детски и младежки център”- ет.3. Литературните творби стих или проза трябва да бъдат изпратени на e-mail: imaljubov@abv.bg

Няма ограничение за материалите, с които могат да се направят валентиките. Могат да бъдат декорирани с панделки, дантела, текстил и др. Важното е творбите да бъдат надписани с трите имена на автора, клас, училище, огранизация и телефонен номер за връзка.

Жури ще присъди по три награди в категориите - най-красива „Валентинка”, най-романтично послание върху „Валентинка”, стих на тема: „Има любов!” и проза на тема: „Има любов!”.

Резултатите ще станат ясни на 9 февруари, на за 12 февруари е предвидено награждаване на победителите пред металното сърце в парк "Марица". Припомняме, че то бе открито на 14 февруари 2014 г. с официална церемония.

Domotrovgrad.bgvesti.net

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини