Близо 1 400 коли "улови" димитровградският паяк през 2014 г.

1 391 неправилно паркирани автомобила е вдигнал по димитровградските улици през 2014 г. т.нар паяк

1 391 неправилно паркирани автомобила е вдигнал по димитровградските улици през 2014 г. т.нар паяк. 414 коли са били освободени на мястото на репатрирането, като срещу това собствениците са заплатили 15 лв.

Другите 977 коли са били отведени на наказателния паркинг на ул."Вилхем Пик",отчете шефът на ОП "Организация и контрол на движението, паркинги и охрана" (ОКДПО) Красимир Янчев. Срещу сумата от 35 лв. шофьорите си прибират вдигнатата кола от паркинга.

Още в първиия работен ден на 2015 година специализираният автомобил за вдигане на неправилно паркирани коли започна да "лови" нарушите по централния бул."Раковски". В района между църквата и бензиностанцията на Петрол от месеци е поставен знак за забрането паркиране, въпреки недоволството на живеещите, които няма къде да оставят личните си автомобили.

Продължаваме да следим за реда по улиците и проблемното паркиране и през новата 2015 година, коментира още Янчев. Предстои общинското предприятие да започне да стопанисва още един общински паркинг, който се намира на ул."Ем.Станев" и се ползва в пазарните дни. Това ще стане след приключване изграждането на новия ЖП надлез с кръгово движение на бул."Трети март".

977 коли са били отведени на наказателния паркинг на ул."Вилхем Пик" през 2014 година, отчетоха от общинското преприятие

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Zr
    zritel
    6 -3
    10:25, 8 яну 2015
    Поглеждайте си заглавията преди да ги пуснете
Последни новини