Коя актриса ще изиграе главната отрицателна роля в продължението на “Снежанка и ловецът”?

Приключенското фентъзи с Кристен Стюарт и Крис Хемсуърт “Снежанка и ловецът” натрупа приходи в световен мащаб от близо 400 милиона долара и още преди DVD и Blu-ray премиерата стана ясно, че лентата ще се сдобие с продължение. Първоначалните очаквания бяха, че 25-годишната Стюарт ще изиграе отново главната роля, но ситуацията се промени когато през 2013-та година стана ясно, че подготвяната лента няма да бъде директно продължение, а предистория без участието на Снежанка.

След последвалото отпадане на звездата от “Здрач” началството на студиото Юнивърсъл Пикчърс побърза да обяви, че познатите актьори от първия филм Крис Хемсуърт и Чарлийз Терън ще се завърнат отново в ролите на Ловеца и Равена.

Официалното заглавие на втората част е “Ловецът” (“The Huntsman”) и плана на продуцентите е лентата да тръгне по световните киноекрани през пролетта на 2016-та година. Кастингите за роли протичат в момента и вече се знае името на актрисата, която ще изиграе главната отрицателна роля.

Според официален източник от Юнивърсъл Пикчърс (цитиран от Hollywood Reporter) избраницата на продуцентите е 31-годишната Емили Блънт. Преговорите с британската актриса протичат в момента и очакванията, че тя ще подпише договора за участие в най-скоро време. За момента обаче не се разкрива по-детайлна информация за нейната героиня.

Любопитно е да се отбележи, че Блънт има опит с големите студийни продукции, най-вече благодарение на работата си по “На ръба на утрешния ден”, “Човекът-вълк”, “Пътешествията на Гъливер” и “Агенти на съдбата”.

За режисьор на “Ловецът” беше избран създателя на “Изкуплението Шоушенк” Франк Дарабонт, но малко след оповестяването на новината за избора на Емили Блънт стана ясно, че по все още неясни причини Дарабонт се е оттеглил от проекта. От Юнивърсъл Пикчърс заявиха, че до няколко дни ще стане ясно името на новия режисьор.

Подробните детайли за сюжета на “Ловецът” се пазят в пълна тайна и единственото, което се знае за момента е, че екранната история ще се фокусира върху отношенията между Ловеца и Равена преди тяхната първа среща със Снежанка.

Бюджетът за снимки и реклама на приключенската лента ще надвишава сумата от 150 милиона долара, а до няколко седмици ще стане ясно кои други актьори ще се присъденият към Крис Хемсуърт, Чарлийз Терън и Емили Блънт.

Световната премиера на “Ловецът” е насрочена за 22-ри април, 2016-та година.



Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини